Seara magica de colinde – Concert caritabil în Buntești, judetul Bihor, pentru copiii cu autism.
Evenimente

Seara magica de colinde – Concert caritabil în Buntești, judetul Bihor, pentru copiii cu autism.

Bihorenii sunt invitati sambata, 17 decembrie 2022, ora 18:00, la o seara magica de colinde la Caminul Cultural Poienii de Jos (Buntești).

Potrivit organizatorilor, se anunta o seara plina de emotie si nostalgie dedicata copiilor cu dizabilitati din cadrul Asociației Umanitare „Sfântul Arh Mihail si Gavril Autism” AUA. „Prin acest concert, dorim să contribuim la terapiile copiilor și să sprijinim activitățile asociației.

Seara va fi sustinuta in deschidere de catre GRUPUL DE COPII de la Școala Gimnazială Nr. 2 Poienii de jos (clasa a V-a), coordonati de profesoara Racu Sorina. In continuare, Andrei Arad va patrunde cu inima si vocea lui în Noaptea Sfânta a Craciunului, indemnandu-ne sa ne deschidem ochii si sufletul cu bucurie si speranta. Sa vedem dincolo de lucrurile obisnuite, dincolo de noi sau de nevoile noastre. Andrei Arad este elev la Liceul de Arte Oradea, multiplu premiat la concursurile de folk. Unul din cele mai importante recitaluri ale sale a fost la cea mai recentă editie a Festivalului National de Folk din Baile Felix: https://youtu.be/FLrb0XR7FtU?t=4458

Organizatorul s-a gandit si la localnicii plecati in tara sau strainatate, asigurand o transmisiune in direct pe internet de la Caminul Cultural Poieni de Jos.

Cei care vor dori să participe la evenimentul denumit “Dar din suflet pentru suflet” vor putea dona la fața locului, în mai multe urne, pentru Asociația Umanitară „Sfântul Arh Mihail si Gavril” Autism.

Cei care urmaresc de acasa transmisia live YouTube vor putea să doneze orice sumă şi direct în contul asociaţiei prin transfer bancar sau prin aplicaţia BT Pay.

Numărul de telefon si contul asociatiei vor fi afisate pe ecran in timpul concertului. Linkul la care puteţi urmări evenimentul este: https://youtu.be/AhwlsHaLNyY

Ne găsiți și pe Google News