Se toarnă planșeul și grinzile de beton peste demisol la parcarea de tip park and ride din Oradea
Stiri Oradea

Se toarnă planșeul și grinzile de beton peste demisol la parcarea de tip park and ride din Oradea

Se toarnă planșeul și grinzile de beton peste demisol în zona A a corpului P1 aferent parcării de tip park and ride din Centrul Civic. Suprafața vizată este de aproximativ 1.450 mp, fiind turnată o cantitate de beton de aproximativ 370 mc.

În zilele următoare, se va trece la armarea și cofrarea aticelor și a stâlpilor de pergolă din aceeași zonă. În plus, se va pregăti suprafața pentru turnarea pardoselii în zona B a corpului P1. Această acțiune va avea loc săptămâna viitoare, pe o suprafață de circa 1.300 mp.

Progresul lucrărilor la acest obiectiv de investiții este cât se poate de vizibil. În ultimele trei luni au fost realizate fundația și stâlpii de susținere ai corpului P1, precum și canalizarea pluvială și menajeră. De asemenea, au fost relocate rețelele de agent termic primar și canalizarea menajeră și pluvială aferente Catedralei Ortodoxe. Aceleași lucrări au fost efectuate și la corpul P2, situat în zona din spatele Catedralei Ortodoxe, unde se mai lucrează la canalizarea pluvială și menajeră.

La corpul P3, din zona dinspre CEC, au fost începute lucrările de infrastructură – fundații și umplutura cu balast.

Lucrările de la parcare sunt corelate cu proiectele ce se desfășoară în vecinătate: pasajul subteran din Piața Emanuil Gojdu și înlocuirea rețelelor de termoficare.

Lucrările sunt executate de Erbașu Construcții SA, termenul de finalizare fiind luna decembrie 2023.

Ne găsiți și pe Google News