Se reia licitatia pentru reabilitarea cladirii Primariei Oradea.
Stiri Oradea

Se reia licitatia pentru reabilitarea cladirii Primariei Oradea.

Săptămâna trecută a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice noul anunț de participare privind „Execuția de lucrări: Reabilitarea Clădirii Primăriei Oradea, Piața Unirii, nr. 1”.

Reluarea procedurii de licitație a fost necesară deoarece prima procedură a fost lansată având în obiectul său și dotările de tip mobilier, Direcția de Patrimoniu Imobiliar solicitând derularea unei proceduri separate pentru achiziția de mobilier.

Clădirea Primăriei Oradea este un monument istoric reprezentativ pentru zestrea arhitecturală a orașului, care face parte din Ansamblul Urban Centrul Istoric Oradea și se regăsește pe Lista monumentelor istorice 2016.

Clădirea are o suprafață de 5.508 mp, suprafața construită a clădirii este de 1.137,40 mp și a terenului exterior clădirii de 765,30 mp. Imobilul are demisol, parter, două etaje și un turn al orologiului.

interlink.ro

Pentru reabilitarea, restaurarea, consolidarea și introducerea în circuitul turistic a edificiului Primăria Oradea se au în vedere următoarele obiective: amenajarea unor spații cu destinație turistică în aripa dinspre Piața Unirii, readucerea la forma inițială a sălii de consiliu „Traian Moșoiu”, consolidarea acoperișului sălii de consiliu, readucerea la forma inițială a acoperișului clădirii la aripa dinspre Piața Unirii – partea centrală și aripile laterale, realizarea de reparații la întreg acoperișul clădirii, reabilitarea fațadelor principale ale clădirii (dinspre Piața Unirii, str. Primăriei,  str. T. Vladimirescu) inclusiv Turnul Primăriei, reabilitarea fațadelor secundare ale clădirii dinspre curțile interioare.

Proiectul tehnic aferent a fost realizat de S.C.PRO-ARH S.R.L. Oradea, architect Pafka Ernest.

Valoarea totală a investiției este de 17.376.892,91 lei fără TVA, iar termenul de execuție este de 18 luni de la predarea amplasamentului.

Cei interesați pot depune oferte în SICAP, până la data de 14.12.2018, ora 15:00.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. SCN 1028609 din data de 26.11.2018.

Ne găsești și pe Google News