Se modifica data pentru testările de verificare a cunoașterii regulilor de circulație, în preajma sărbătoririi Paștelui Ortodox.
Stiri Oradea

Se modifica data pentru testările de verificare a cunoașterii regulilor de circulație, în preajma sărbătoririi Paștelui Ortodox.

noriel.ro

Vă informăm că, întrucât ziua de vineri, 30 aprilie a.c., este zi liberă, testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație organizat de Serviciul Rutier Bihor, în săptămâna 26.04 – 02.05.2021, va fi susținut în ziua de joi, 29 aprilie a.c., în incinta Cetății Oradea, corpul M (intrarea de pe strada Dobrogeanu Gherea).

Persoanele care intenționează să susțină testul se vor programa telefonic la numărul de telefon 0259.412.433 sau, personal, la sediul Serviciului Rutier Bihor (Piața Emanuil Gojdu nr. 51/A, municipiul Oradea), ocazie cu care li se va comunica seria de testare și ora la care să se prezinte.

Conducătorii auto se vor prezenta pentru susținerea testului cu 10 minute înainte de începere, având asupra lor cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere în original și un instrument de scris cu cerneală sau pastă de pix, de culoare albastră.

Examenul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație poate fi susținut doar în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.

decathlon.ro

Serviciul Rutier Bihor nu percepe taxă pentru susținerea examenului.