Se modifica circulatia in zona Parcului Balcescu pe perioada verii
Restrictii circulatie Oradea

Se modifica circulatia in zona Parcului Balcescu pe perioada verii

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea și-a dat acordul pentru închiderea temporară a circulației rutiere pe un tronson al străzii Evreilor Deportați. Este vorba despre tronsonul delimitat de intersecția cu strada Avram Iancu și intersecția cu B-dul Decebal, de-a lungul Parcului Nicolae Bălcescu.

Pe acest tronson de stradă, traficul va fi închis în perioada 6 iunie – 6 septembrie, din cauza lucrărilor de reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare. 

Reglementări ale traficului, în zonă

Ca urmare a acestei decizii, circulația va fi reglementată astfel încât să poată fi asigurată fluența circulației, pe perioada verii. 

În perioada anunțată mai sus, traficul va fi deviat pe Calea Matei Basarab, care va deveni stradă cu sens dublu, pe lângă Parcul Bălcescu. Ca urmare a acestui fapt, de pe strada Evreilor Deportați, din intersecția cu strada Avram Iancu se va putea vira la stânga, către Calea Matei Basarab, respectiv către Calea Armatei Române. 

Strada Demetriu Teiușanu va deveni sens unic dinspre strada Mihail Kogălniceanu înspre strada Avram Iancu, iar strada Rachetei rămâne sens unic dinspre strada Kogălniceanu înspre strada Teiușanu. La rândul său, strada Mihail Kogălniceanu va funcționa ca sens dublu pe un tronson de 120 de metri liniari, cuprins între intersecția cu strada Evreilor Deportați (Parc Bălcescu) și intersecția cu strada Teiușanu, astfel încât vehiculele să poată ieși din zona restricționată. 

Reamintim că în perioada 6 iunie – 30 septembrie va fi închisă circulația și pe strada George Enescu, pe tronsonul cuprins între B-dul Gen. Magheru și Parcul Traian. Și aici, rețelele de apă și canalizare vor fi reabilitate. 

Ne găsiți și pe Google News