Se intorc ninsorile! Cum va fi vremea in perioada 06 – 12 februarie, in Oradea
Vremea

Se intorc ninsorile! Cum va fi vremea in perioada 06 – 12 februarie, in Oradea

Institutului National de Meteorologie ne informeaza ca, vremea se va raci usor si va ramane umeda in prima parte a saptamanii, cand precipitatiile sub forma de ploaie, la inceput, se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime vor urca, la amiaza, spre +3º; +4º C, iar noaptea ele vor deveni treptat negative.

Luni, vremea va ramane calda, pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult noros si va ploua sau burnita slab, mai ales in prima parte a zilei. Temperatura aerului va urca la amiza pana la +8ºC, iar noaptea va cobori  spre +1ºC

Marti vremea se va raci treptat, iar ploile din cursul zilei se vor transforma in ninsoare, in cursul noptii. Temperatura aerului, la amiaza,va fi de +4ºC, iar cele din cursul noptii vor deveni negative si se vor situa in jurul valorii de -2ºC. Vantul se va intensifica si va sufla din sector NE.

Miercuri vremea va contina sa se raceasca, cerul va ramane mai mult noros si va ninge in prima parte a zilei. Temperatura maxima nu va depasi +1ºC, iar cea minima va cobori  la -2ºC.

Joi cerul se va degaja treptat, iar temperatura aerului, in cursul zilei, va urca spre +4º; +5ºC, in timp ce noaptea va cobori spre -3ºC.

Weekendul ne asteapta cu o vreme relativ frumoasa, dar rece noaptea si dimineata. Temperatura din cursul zilei nu va depasi valoarea de +4ºC, in timp ce  valoarea temperaturii din cursul noptii va fi de -4ºC;-5ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari din sector sudic, sproind senzatia de frig.

La munte vremea se va raci, precipitatiile se vor transforma treptat in ninsoare, iar la peste 1.000 de m altitudine va ninge, depunandu-se un strat nou de zapada.

Stratul de zapada din Muntii Apuseni:

  • Baita Vartop: 42 de cm
  • Stana de Vale: 70 de cm