Se inchide strada Ion Bogdan, pentru refacerea carosabilului deteriorat
Informatii utile

Se inchide strada Ion Bogdan, pentru refacerea carosabilului deteriorat

noriel.ro
În vederea remedierii părții carosabile pe str. Ion Bogdan intersecție cu str. Matei Corvin, respectiv a bretelelor de intrare și ieșire din sensul giratoriu, a fost aprobat în ședința Comisiei tehnice pe probleme de circulație și transport rutier din municipiul Oradea din data de 02.10.2018 închiderea circulației pe str Ion Bogdan în data de 06.10.2018, în intervalul orar 8:00 – 20:00, corelat cu condițiile meteo, pe câte un sens după cum urmează:
  • etapa 1: închiderea bretelei de intrare pe str. Ion Bogdan din sensul giratoriu și devierea traficului înspre str. Ion Bogdan pe ruta: str. Matei Corvin – str. Cardinal Alexandru Todea – str. Episcop Ioan Alexi – str. Valea Drăganului – str. Ion Bogdan;
  • etapa 2: închiderea bretelei de ieșire de pe str. Ion Bogdan spre sensul giratoriu, de la intersecția cu str. Valea Draganului și devierea traficului înspre str. Matei Corvin pe ruta: str. Ion Bogdan – str. Valea Draganului – str. Episcop Ioan Alexi – str. Cardinal Alexandru Todea – str. Matei Corvin.

 

 

decathlon.ro