Se inchide partial Str Ecaterina Teodoriu, pentru finalizarea lucrarilor la Drumul Expres
Stiri Oradea

Se inchide partial Str Ecaterina Teodoriu, pentru finalizarea lucrarilor la Drumul Expres

În vederea finalizării lucrărilor la drumul expres în zona Stației CFR Oradea, în zilele de 02 și 03.05.2018 se închide circulația rutieră pe strada Ecaterina Teodoroiu de la intersecția cu str. Negoiului până la intersecția dintre str. Depoului și str. Ana Ipătescu. Restricțiile de trafic ocazionate de turnarea stratului de asfalt de uzură vor fi introduse între orele 9.00 – 20.00.

La începerea lucrărilor, respectiv la finalizarea lor, constructorul va efectua transportul utilajelor de mari dimensiuni.

Lucrările se execută de asocierea condusă de SC Trameco SA Oradea (SC Trameco SA Oradea – lider asociere, Sc Selina SRL Oradea, SC Vega 93 SRL Galați, SC Drumuri Bihor SA Oradea, SC Geotec Plant SRL Iași, SC Instgat SRL Timișoara, SC Abed Nego SRL Oradea; subcontractor: SC Electromontaj ELM SA Cluj-Napoca), în baza contractului în valoare de 49.445.134,22 lei fără TVA, semnat în octombrie 2014, în cadrul proiectului intitulat „Descongestionarea traficului rutier și îmbunătățirea mobilității populației pe coridorul transfrontalier de legătură Oradea – Biharkeresztes”.

loading...