Se inchide circulatia auto, incepand de maine 10 mai 2018, in Parcul Traian si pe str. Menumorut
Informatii utile

Se inchide circulatia auto, incepand de maine 10 mai 2018, in Parcul Traian si pe str. Menumorut

Primaria Oradea anunta ca, din cauza unor lucrari efectuate de Termoficare SA si Compania de Apa, timp de 5 zile, incepand cu 10 mai 2018, vor fi inchise doua artere de circulatie din Oradea, respectiv strada Menumorut si Parcul Traian

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat miercuri, 9 mai, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere pe strada Menumorut, banda spre b-dul Dacia dinspre piața Decebal, porțiunea cuprinsă între strada Mihai Eminescu și strada Nicolae Jiga, pe durata a 5 zile. Circulația va fi închisă începând de mâine, 10 mai până în 15 mai dimineața, din cauza lucrărilor de reparații la instalația de monitorizare a rețelelor de termoficare prin fibră optică, realizate de Energo Montaj Timișoara. Circulația va fi deviată cu ajutorul indicatoarelor de ocolire pe strada Roman Ciorogariu și strada Gheorghe Lazăr.

Tot azi, comisia a aprobat închiderea circulației rutiere în Parcul Traian, tronsonul din dreptul Penitenciarului Oradea, până la intersecția cu strada Andrei Șaguna, începând de luni, 14 mai. Circulația va fi deviată pe străduța aflată pe partea stângă înainte de a ajunge la penitenciar dispre Roman Ciorogariu, care își va schimba sensul, iar parcările din fața tribunalului vor fi desființate  provizoriu în așa fel încât prin porțiunea din fața tribunalului să se poată circula în dublu sens pentru cei care au fost deviați. Circulația va fi închisă timp de trei săptămâni la solicitarea Companiei de Apă Oradea, care efectuează lucrări de reabilitare și extindere rețele de apă, canalizare menajeră și pluvială.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

interlink.ro