Scrie-i lui Moș Crăciun și Moșul îți aduce cadoul în Centrul Comercial Aushopping Oradea
Diverse

Scrie-i lui Moș Crăciun și Moșul îți aduce cadoul în Centrul Comercial Aushopping Oradea

Mos Craciun AuchanCentrul Comercial Aushopping Oradea se transformă într-un atelier de scris scrisori pentru Moș Crăciun. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani din Oradea sunt așteptați în zona special amenajată pentru a-i scrie și a-i trimite o scrisoare Moșului. Spiridușii îi vor ajuta pe cei mici să pregătească scrisorile și să le expedieze.

Crăciunul este momentul colindelor, dar și al faptelor bune, al cadourilor și al dorințelor împlinite. Cei mici vor găsi în perioada 14-15 decembrie, în Centrul Comercial Aushopping Oradea un spațiu dedicat unde își pot scrie dorințele către Moș Crăciun, alături de părinți. Cutia poștală cu destinația Polul Nord va fi pregătită de spiridușii Moșului, astfel încât să poată colecta cât mai multe dorințe.

Spiridușii vor lucra zi și noapte astfel încât scrisorile să ajungă rapid la Moș Crăciun, iar cadourile să fie pregătite pentru copii. Dorințele lor vor deveni realitate duminică, pe 16 decembrie, când Moș Crăciun în persoană va livra cadourile celor mici, în intervalul 10:00-12:00.

Pentru a primi cadoul de la Moș Crăciun, aceștia trebuie doar să se întoarcă în Centrul Comercial Aushopping Oradea cu partea de scrisoare rămasă la ei.

interlink.ro

Programul complet al evenimentului:

  • Scriem Scrisori : 14 – 15 Decembrie > 10:00 – 16:00
  • Îl așteptăm pe Moș Crăciun : 16 Decembrie > 10:00 – 12:00

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Centrului Comercial Aushopping Oradea aici:

Centrul Comercial Aushopping Oradea are drept scop animarea comunității în care activează și și-a asumat rolul de a fi un centru comercial sociabil, parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Astfel, centrul este locul care îi aduce împreună pe membrii comunității, îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor, oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber.

 

Ne găsești și pe Google News