Școala de vară „Polis”, a Universității din Oradea, la ediția a IV-a
Educatie

Școala de vară „Polis”, a Universității din Oradea, la ediția a IV-a

Universitatea din Oradea organizează cea de-a patra ediție a Școlii de vară „Polis”. Cursurile, dedicate liceenilor din clasele a X-a și a XII-a, dornici să studieze istoria, științele politice, jurnalismul sau relațiile internaționale, se vor desfășura între 17 și 30 iulie 2023.

Pe durata a două săptămâni, elevii participanți vor beneficia, gratuit, de trei mese pe zi și de cazare în căminul studențesc al universității, în camere de maxim cinci locuri, cu acces la toate utilitățile. Și în acest an, premiile oferite de organizatori celor mai activi dintre cursanți sunt: tablete, smartwatch-uri și rucsacuri.

Gazdele evenimentului sunt cadre didactice ale Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării. Participă cercetători și specialiști din domeniul comunicării, financiar și al resurselor umane din cadrul Universității din Oradea, precizează organizatorii.

Cei care doresc să ia parte la cursurile Școlii de vară „Polis” se pot înscrie accesând site-ul acesteia: https://polis.uoradea.ro/. Aici elevii pot afla și alte informații despre acest eveniment.

 

Ne găsiți și pe Google News