Scoala de vară dedicată viitorilor ingineri de la Universitatea din Oradea.
Educatie

Scoala de vară dedicată viitorilor ingineri de la Universitatea din Oradea.

Cel mai bun mod de a întâmpina viitorul este să te pregătești pentru el”, spunea cineva. Elevii din clasele a X-a și a XI-a, care nu știu încă ce facultate vor să urmeze, dar știu deja că și-ar dori să devină ingineri, au acum o mână întinsă din partea Universității din Oradea.

„Școala de vară Edusmart” se adresează viitorilor specialiști din domeniile: ingineriei, managementului industrial, protecției mediului, construcțiilor, cadastrului sau arhitecturii. Cu alte cuvinte, elevii pot  descoperi cum e să fii student la una din numeroaselor ramuri ale acestor specializări, luând parte la cea de a IV-a ediție a taberei de vară „Edusmart”, organizată de Universitatea din Oradea.

Va fi o tabără în toată regula” promit organizatorii. Între 17 și 30 iulie 2023, elevii vor beneficia, în mod gratuit, de cazare și masă, la cantina și în căminele universității. Pe lângă participarea la cursuri introductive în meseriile inginerești, oaspeții Universității din Oradea vor vizita companii și instituții partenere, pentru a înțelege ce presupune să lucrezi într-una din aceste meserii de viitor. Nu în ultimul rând, programul taberei include vizite la muzee și obiective turistice din oraș. Mai mult, așa cum au fost obișnuiți de organizatori, elevii participanți la tabăra „Școala de vară Edusmart” vor primi câte un pachet educativ care conține: o tabletă, un smartwatch și un rucsac, toate din partea Universității din Oradea.

Condițiile de participare și procedurile de înscriere pot fi găsite on-line, pe: imt.uoradea.ro/web/edusmart.

Ne găsiți și pe Google News