Scandalul a continuat pe A3 langa Vama Bors, aseara. Acelasi sofer, un barbat de 36 de ani din Salaj, a spart parbrizul unui alt TIR, aflat in coloana.
Stiri Bihor

Scandalul a continuat pe A3 langa Vama Bors, aseara. Acelasi sofer, un barbat de 36 de ani din Salaj, a spart parbrizul unui alt TIR, aflat in coloana.

Barbatul de 36 de ani din Salaj, implicat ieri in scandalul de pe A3, atunci cand a spart cu o piatra parbrizul unui TIR condus de un sofer din Nojorid, a continuat sa se certe si cu un alt sofer, de data aceasta aruncand cu un borcan in parbrizul altui TIR aflat in coloana, informeaza politistii bihoreni.


Citeste si: Scandal pe A3 intre Bors si Biharia, intre doi soferi de TIR. Un sofer din Nojorid a ajuns la spital


Potrivit comunicatului IPJ: In cursul serii de 14 noiembrie a.c., bărbatul de 36 de ani, din județul Sălaj, a fost implicat într-un alt incident, sesizat la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, prin S.N.U.A.U. 112, la ora 18.09.

În urma apelului, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au fost sesizați că, înainte de intrarea în P.T.F. Borș 2, bărbatul ar fi spart, tot cu un corp contondent (borcan) parbrizul unui alt autocamion, aflat în coloană.

În urma testării preliminare de drog, rezultatul a fost negativ.

Și în acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, iar polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Bărbatul de 36 de ani, din județul Sălaj, a fost condus la o unitate medicală din municipiul Oradea, în vederea evaluării unei eventuale internări nevoluntare.

Ne găsiți și pe Google News