Scandal intre fostul si actualul iubit al unei femei din Oradea. „Fostul” a intrat in apartamentul  femeii si a amenintat ca da foc unei butelii
Stiri Oradea

Scandal intre fostul si actualul iubit al unei femei din Oradea. „Fostul” a intrat in apartamentul femeii si a amenintat ca da foc unei butelii

Duminică, 7 august a.c., la ora 22.46, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, de o femeie de 36 de ani, din municipiul Oradea, că fostul său concubin, un bărbat de 35 de ani, din Oradea, ar fi intrat pe un geam în apartamentul acesteia, dintr-un bloc de locuințe din Oradea, fără acordul său și l-ar fi agresat pe actualul concubin al acesteia, un bărbat de 44 de ani, din Oradea.

După apelarea SNUAU 112, femeia de 36 de ani și bărbatul de 44 de ani au părăsit apartamentul, iar bărbatul de 35 de ani s-a încuiat în interior, amenințând că va da foc locuinței, lăsând gazul de la butelie să se scurgă în apartament.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroul Rutier Oradea și grupa de intervenție formată din luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor, alături de echipaje din cadrul ISU Crișana al Județului Bihor.

Ca măsură de siguranță, au fost evacuați locatarii blocului, iar după delimitarea zonei de intervenție, polițiștii au pătruns în apartament, bărbatul de 35 de ani fiind imobilizat.

interlink.ro

Intervenția forțelor de ordine a fost una de succes, neînregistrându-se victime, fiind prevenită orice deflagrație, iar agresorul a fost internat involuntar într-un spital din municipiul Oradea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii orădeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovirea sau alte violenţe.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News