Scandal in Borod. Politistii au identificat 14 persoane, dintre care 3 au ajuns la spital
Stiri Bihor

Scandal in Borod. Politistii au identificat 14 persoane, dintre care 3 au ajuns la spital

Vineri seara, Inspectoratul de Politie Judetean Bihor a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, ca pe o strada din localitatea bihoreana Borod a avut loc un conflict între mai multe persoane.

La fata locului s-au deplasat cu operativitate politistii Sectiei nr. 1 de Politie Rurala Borod, care au aplanat imediat starea conflictuala.

Politistii au identificat toate persoanele care au fost implicate în altercatie. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca în altercatie au fost implicate 14 persoane, toate din localitatea Borod, dintre care 4 au fost agresate, 3 fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Din investigatiile efectuate pâna în prezent, s-a stabilit ca altercatia ar fi fost declansata dupa ce trei minori ar fi fost surprinsi, în aceasta dupa-amiaza, într-o livada de meri din localitate, în conflict fiind implicate doua familii, respectiv cea a proprietarului livezii si cea a minorilor.

interlink.ro

Politistii bihoreni efectueaza cercetari în cauza, sub aspectul comiterii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si loviri sau alte violente si pentru stabilirea participatiei fiecareia dintre persoanele implicate, urmând a fi luate masuri în consecinta.

Ne găsești și pe Google News