Sase dintr-un foc. Un barbat din Oradea, in timp ce conducea fara permis a izbit din spate un autoturism proiectandu-l  pe acesta in alte 5 parcate regulamentar
Stiri Oradea

Sase dintr-un foc. Un barbat din Oradea, in timp ce conducea fara permis a izbit din spate un autoturism proiectandu-l pe acesta in alte 5 parcate regulamentar

Luni, 7 ianuarie a.c., la ora 22.30, pe Bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Oradea, un bărbat de 37 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe banda întâi de circulație, înspre strada Matei Corvin, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a acroșat din spate un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Oradea, care a fost proiectat în alte cinci autoturisme, parcate regulamentar, în parcarea amenajată, situată pe partea dreaptă a carosabilului.

În urma accidentului rutier, o femeie de 31 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

În urma testării conducătorului primului autoturism cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

interlink.ro

Foto: info Trafic Bihor

Ne găsești și pe Google News