Sambata si duminica tramvaiele nu vor circula pe relatia Magheru – Olosig. Apare Linia 3R
Informatii utile

Sambata si duminica tramvaiele nu vor circula pe relatia Magheru – Olosig. Apare Linia 3R

OTL informeaza publicul călător că sâmbătă, 29.07.2017 şi duminică, 30.07.2017 circulaţia tramvaielor pe tronsonul Centrul Civic – B-dul Magheru – Gara Centrală – Olosig se va întrerupe din cauza lucrărilor care vor fi executate pe B-dul Magheru.

Pentru transportul cǎlǎtorilor pe tronsonul menţionat se reînfiinţeazǎ Linia T3 de autobuz pe care vor circula două autobuze care vor opri în staţiile de tramvai Pod Dacia şi Stadion şi în staţiile de autobuz amplasate în vecinǎtatea celorlalte staţii de tramvai. Programul de circulaţie al autobuzelor va fi afişat în staţiile Liniei T3.

 În aceste douǎ zile tramvaiele vor circula:

  • pe Linia 2, al cǎrei traseu şi programe de circulaţie rǎmân nemodificate;
  • pe relaţia: Nufărul – Casa de Culturǎ – B-dul Decebal – Olosig – Pod CFR-(Sinteza) vor circula tramvaie inscripţionate cu Linia 1N;
  • pe relaţia: (Sinteza) – Pod CFR – Olosig – B-dul Decebal – Casa de Culturǎ – Nufǎrul vor circula tramvaie inscripţionate cu Linia 3R.

OTL isi cere scuze, însă având în vedere că tronsonul închis face parte din traseul inclus în turul cu Tramvaiul de Epocă, acesta nu va ieşi pe traseu duminică 30 iulie 2017, aşa cum a fost anunţat.

Schita traseu Linia T3 Oradea

Ne găsiți și pe Google News