Sambata la sala Antonio Alexe, din Oradea, va avea loc Openul Romaniei la Taekwon-do
Sport

Sambata la sala Antonio Alexe, din Oradea, va avea loc Openul Romaniei la Taekwon-do

afis-open-romania-finalSambata 16 iunie , in organizarea Federatiei Romane de Sporturi Martiale Coreene (presedinte Mircea Muntean) si al clubului oradean King Do-Lions (presedinte Andreea Ganea) , Arena Antonio Alexe va gazdui Openul Romaniei – Turneu de clasa A la Taekwon-do.

   Conform datelor tehnice comunicate de directorul de concurs, oradeanul Romeo Tulkos vor paticipa 34 cluburi din 14 tari (Anglia, Austria, Bulgaria, Bosnia Hertegovina, Cehia, Croatia, Italia, Macedonia, R.Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria si Romania) cu peste 370 competitori. Pe departe acest turneu este cel mai mare campionat international de taekwon-do organizat vreodata in orasul nostru. Organizatorii prin eforturile depuse promit cel mai calitativ concurs organizat vreodata, dovada fiind si numarul impresionant de tari participante, cat si faptul ca aceasta competitie se va desfasura pe 7 ringuri simultan si va fi transmis in direct pe internet. Medaliile ce se vor oferi castigatorilor au fost personalizate si aduse din Serbia.

   Deschiderea oficiala va avea loc sambata la ora 14:00, fiind invitati de onoare vicepresedintele federatiei mondiale, Master Mario Bogdanov (Bulgaria) si Master Ruggiero Lanotte (Italia), vicepresedintele federatiei europene de resort. Imnul national va fi intonate live , de interpreta de muzica populara Violeta Gherman.

   Printre cluburile participante, Oradea va fi reprezentat de trei cluburi King Do-Lions (clubul organizator), Royal Kwon (presedinte Tripa Ferenc) si Fight clup Ghepard (presedinte Bogdan Gug).

   “Impreuna cu stafful de organizare, am facut toate eforturile sa reusim sa organizam un concurs calitativ si speram ca si in viitor vom reusi sa atragem un numar atat de semnificativ de tari si reprezentanti de federatii nationale. Suntem pregatiti sa primim delegatiile si sa le aratam faptul ca clubul nostru in ceea ce priveste organizarea acestui turneu de clasa A, se ridica la nivelul de organizare al oricarei tari si acesta este motivul pentru care am obtinut dreptul de organizare al acestui turneu! ”-Romeo Tulkos.

   Competitia va debuta sambata la ora 08:30 si se va incheia la 18:30, iar deschiderea oficiala care va fi un moment special va avea loc la ora 14. Intrarea este libera si sunt asteptati cat mai multi oradeni pentru a sustine cluburile din orasul nostru , dar si sportul si miscarea.

   Partenerul principal al evenimentului este Directia de Dezvoltare si Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Bihor, iar sponsorii principali sunt Desira SRL, Sintonexpert SRL si Pannon Guard Security International SRL.