A.S.C.O. deruleaza o actiune „Prânzul pe roţi pentru oamenii străzii”
Stiri Oradea

A.S.C.O. deruleaza o actiune „Prânzul pe roţi pentru oamenii străzii”

Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de temperaturile scăzute din ultima perioadă, Administraţia Socială Comunitară Oradea reamintește faptul că o echipă mobilă din cadrul instuției, se deplasează în fiecare zi, începând cu orele 12, în vederea identificării persoanelor vulnerabile pentru a le împărţi porţiile de mâncare, în cadrul acţiunii „Prânzul pe roţi pentru oamenii străzii”. Acțiunea este în derulare pe tot parcursul sezonului rece, până în 3 martie 2017 și constă în oferirea unei mese calde ( două feluri de mâncare), pâine și ceai.

Oamenii fără adăpost beneficiază de cazare pe timp de noapte la Adăpostul de noapte iar masa caldă oferită în această perioadă este ceea ce îi ajută să treacă mai ușor când gradele din termometre sunt extrem de scăzute.

Pe această cale, rugăm societatea civilă să se implice în ajutorarea persoanelor fără adăpost, dacă au cunoștință de existența imobilelor dezafectate în care se adăpostesc oameni ai străzii, expuși temperaturilor extreme sau zone în care se află aceste persoane, să anunțe aceste situații la numărul de telefon 0744-689116 sau direct la Adăpostul de Noapte: 0359-466.666.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News