S-au deschis listele de vaccinare pentru populatia generala din judetul Bihor, in aceasta dimineata. Vezi unde te poti programa si cum sa o faci
Sanatate

S-au deschis listele de vaccinare pentru populatia generala din judetul Bihor, in aceasta dimineata. Vezi unde te poti programa si cum sa o faci

În aceasta dimineața de 15 martie 2021, începând cu ora 09:00, s-au deschis listele de așteptare pe județe, în conformitate cu programul stabilit de autoritati.

Judetul Bihor se afla printre primele pentru care s-au deschis listele in cele 15 centre de vaccinare deschise pe intreg teritoriul judetului. In centrele din judetul Bihor, cei ce doresc se pot vaccina cu Pfizer, AstraZeneca si Moderna, iar cei care o fac vor beneficia la rapel de acelasi vaccin.

Persoane vaccinate în ultimele 24 de ore in judetul Bihor: 1.479;

  • Total persoane vaccinate cu ambele doze (prima doză și rapel): 20.652;
  • Total reacții adverse: 37;
  • Total doze primite în județul Bihor: 68.138;
  • Total doze administrate în județul Bihor: 62.783;
  • Total pierderi : 49 doze.

Cei ce doresc sa se vaccineze o pot face accesand ACEST LINK

interlink.ro
Dacă ați fost reprogramat pentru administrarea primei dozei de vaccin, veți primi un mesaj pe telefonul mobil cu noile date ale programării, data și intervalul orar, un e-mail cu noua recipisă și, de asemenea, veți putea vizualiza programarea valabilă în secțiunea „Programările mele”, din contul realizat în platforma de programare.
 
Totodată, STS a operaționalizat un robot telefonic (021.414.44.90) care apelează numărul de telefon aferent programării și transmite un mesaj audio care cuprinde noile date privind reprogramarea pentru administrarea vaccinului.

Procesul de vaccinare, început in 15 martie, va asigura pentru fiecare flux o capacitate de vaccinare de 60 de persoane pe zi.

La ora 09:30 erau deschise doar centrele din Beius si Marghita, insa ele se vor deschide sucecsiv in urmatoarele ore

Cum putem să ne înscriem la vaccinare prin intermediul listelor de așteptare?  Ghid video cu modalitatea de înscriere pe listele de așteptare și de programare la vaccinare
 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News