S-a finalizat asfaltarea pe o parte a strazii Traian Mosoiu.
Stiri Oradea

S-a finalizat asfaltarea pe o parte a strazii Traian Mosoiu.

S-a finalizat turnarea primului strat de asfalt pe partea stângă a străzii Traian Moșoiu, pe porțiunea Biserica cu Lună – intersecția cu strada Mihai Viteazul.

Circulația rutieră a fost mutată pe partea deja asfaltată, lucrările de reabilitare continuând cu partea dreaptă a străzii. Pe această parte s-a finalizat stratul de balast, se montează bordurile din granit, urmând ca în cursul săptămânii să se aștearnă stratul de balast stabilizat, iar în funcție de condițiile meteo, și primul strat de asfalt.

În paralel se lucrează la trotuare și accesele pe partea stângă a străzii.

Partea carosabilă se va încadra cu borduri din granit auriu, vor fi amenajate toate accesurile la proprietăți, iar pe partea dreaptă a carosabilului au fost prevăzute 21 de locuri de parcare, dispuse paralel cu axul drumului.

Prin acest proiect se propune reabilitarea străzii General Traian Moșoiu între zona intersecției str. Iuliu Maniu, Piața Unirii și str. Avram Iancu, până la intersecția str. M. Viteazul cu Piața 1 Decembrie.

Executantul lucrărilor este PORR Construct, iar valoarea acestora se ridică la suma de 1.081.923,35 lei fără TVA, cu o durată de execuție de două luni.

Tronsonul are lungimea de 326,38 m, cu două benzi de circulație în același sens, cu lățimea carosabilului de 7 m, pe partea dreaptă cu parcări de 2,5 m și trotuare de 2 m.

Ne găsiți și pe Google News