Rotary Club Oradea 1113 organizeaza prima editie a competitiei internationale “Rotary Golf Charity Cup”
Evenimente

Rotary Club Oradea 1113 organizeaza prima editie a competitiei internationale “Rotary Golf Charity Cup”

Rotary Club Oradea 1113 va organiza în data de 18 martie 2017 la Kings Land Country Club prima ediție a competiției internaționale Rotary Golf Charity Cup, parte din circuitul Carpathian Golf Tour 2017.

Dorim ca această competiție să devină un eveniment anual de anvergură care să reunească pasionați de golf din întreaga lume. Scopul caritabil al acestui eveniment va fi axat pe educație.

Anul acesta, sponsorizările strânse în cadrul Rotary Golf Charity Cup vor fi utilizate pentru achiziționarea de table magnetice (whiteboard) pentru cele 166 de clase speciale din județul Bihor, precum și pentru dotarea celor două clase ale „Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Oradea”.

Așadar, beneficiarii direcți ai acestui eveniment sunt cei 1.335 de elevi cu nevoi speciale din județul Bihor pentru care calitatea actului educațional de care beneficiază va fi mult îmbunătățit datorită dotărilor achiziționate.

Competiția va avea loc la terenul de golf al Kings Land Country Club situat în comuna Ineu, județul Bihor, la 15 km de municipiul Oradea și 20 km de stațiunea Băile Felix. Marele premiu al competiției este reprezentat de 2 X Green Fee oferit în urma punctajului, la finala Carpathian Golf Tour 2017 din toamnă care va avea loc în Italia.

Deoarece ne dorim să avem alături comunitatea locală, să o facem parte la cauza noastră și să îi deschidem lumea golfului, evenimentul va găzdui și o serie de activități destinate vizitatorilor precum lecții de golf gratuite pentru toți copiii prezenți ( Modul Starting New at Golf ), concurs pentru copii de Mini Foot Golf, loc de joacă, degustare de vin ReWine, înscriere test drive BMW cu noul seria 5, candy bar, etc.

Participarea vizitatorilor la eveniment este gratuită.

Program Rotary Golf Charity Cup

  • 08:00 – 08:45 – Încălzire în driving range
  • 08:45 – 09:00 – Ședință tehnică
  • 09:00 – Începerea competiției
  • 11:00 – 14:00 Lecții gratuite de golf pentru copii GolfLab Academy
  • 11:30 – 13:00 Prietenii Veseliei
  • 14:00 – 15:00 Concurs pentru copii de Mini Foot Golf
  • 17:00 – Premierea câștigătorilor.
loading...