Romania a remizat cu Franta si s-a calificat in semfinalele Campionatului European de Fotbal Under21
Sport

Romania a remizat cu Franta si s-a calificat in semfinalele Campionatului European de Fotbal Under21

Echipa nationala a Romaniei Under21 s-a calificat, in aceasta seara, in semifinalele Campionatului European de Fotbal Under21 si, totodata, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Nationala Romaniei a intalnit in aceasta seara selectionata Frantei, in fata careia a remizat, scor 0-0, asigurandu-si biletele pentru semifinalele Campionatului European de Fotbal U21. Romania a castigat Grupa C cu 7 puncte, in timp de Franta a ocupat locul 2 cu acelasi punctaj dar un golaveraj inferior echipei noastre.

Meciul a inceput in nota de dominare a francezilor, care, in primele 15 minute, au avut cateva ocazii la poarta echipei noastre. Apoi jucatorii nostri au echilibrat meciul si si-au creat cateva ocazii la poarta francezilor.

Repriza a doua a inceput din nou, cu iuresul francezilor, tinuti la respect de aparatorii nostri. Cea mai mare ocazie a apartinut echipei Romaniei, dupa ce Ianis Hagi a trimis o pasa geniala de peste 30 de m lui Puscas, care in pozitie de 1-1 cu portarul francezilor nu a reusit sa trimita mingea in poarta. Spre final, ambele echipe a scazut turatia, multumindu-se cu egalul, care le ducea pe amandoua in semifinale.

In semifinale, echipa Romaniei va intalni Germania, castigatoarea en-titre a Campionatului European. In cealalta semifinala se vor intalni echipele Spaniei si Frantei.

Romania va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, meciul fiind transmis pe TVR1 si TVR HD.

Foto: UEFA.com

 

Ne găsiți și pe Google News