Rezultate remarcabile ale sportivilor oradeni la Openul Serbiei de Taekwon-do
Sport

Rezultate remarcabile ale sportivilor oradeni la Openul Serbiei de Taekwon-do

Duminica, 4 martie 2018 , o delegatie formata din 6 sportivi de la clubul oradean King Do-Lions (antrenor Tulkos Romeo), si o sportiva de la Gi do-Pronetis Baia Mare, au reprezentat tara noastra la Openul Serbiei ce a avut loc in localitatea Subotica.

Cea de-a XIII-a editie a aliniat 440 sportivi, reprezentand 34 cluburi din 11 tari (Austria, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Italia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovenia, Ucraina si Ungaria).

Deschiderea oficiala, a competitiei, i-a avut ca invitati pe secretarul general al Federatiei Internationale de Taekwon-do ITF prof. Kim Sung Hwan, vicepresedintele Master Mario Bogdanov, dar si pe Ambasadorul Coreei de Nord in Romania, Excelenta Sa dl. Ri Pyong Du, cu care oradeanul Romeo Tulkos a avut si o intrevedere de cateva minute.

Rezultatele delegatiei romane au fost urmatoarele: 2 loc.I; 5 loc.II si 2 loc.III:

interlink.ro
  • David Sferle– loc I -lupta juniori +75 kg;
  • Razvan Daniel Cotut – loc II -lupta copii -45 kg;
  • Denisa Andrada Cotut – loc II – luptă jun. -64kg;
  • Nicolae Pașcu – loc II -lupta jun. -75 kg; 
  • Antoniu Irimus – loc. III – tull jun.1 DAN;
  • Karina Mihuta – loc II la tull 2-1Gup și III – lupta copii +40 kg (toți de la C.S. King do-Lions Oradea )
  • Bianca Filip (C.S. Gi Do-Pronetis Baia Mare) – loc I – tull jun. 1 DAN și loc II la lupta jun +65kg

Din corpul arbitrilor a facut parte si oradeanca Camelia Raluca Ionescu

Urmatorul pas important pentru lei oradeni il va reprezenta turneul de clasa A, al Cehiei, care se va desfasura in perioada 16-18 martie la Nymbruk, unde clubul va fi reprezentat de sportivul David Sferle.

Un pas important va fi si examenul din acest sfarsit de saptamana ce va avea loc la Cluj , unde in prezenta comisiei tehnice a federatiei nationale, sportivii Antoniu Irimus si Razvan Cotut , vor sustine examenul de promovare pentru centura neagra 2 DAN, respectiv 1DAN.

   “A fost o competitie dificila si destul de grea luand in calcul numarul mare de sportive, dar si nivelul tehnic care a fost unul foarte ridicat. Sportivii au muncit din greu pentru fiecare medalie obtinuta si sper ca aceste rezultate sa ii incurajeze pentru urmatoarele competitii care se apropie cu pasi repezi!”-Romeo Tulkos.

Ne găsești și pe Google News