Revelion 2018, in Oradea, cu focuri de artificii din trei locatii
Informatii utile

Revelion 2018, in Oradea, cu focuri de artificii din trei locatii

Primăria Oradea îi invită şi în acest an pe orădeni să petreacă împreună, în aer liber, în noaptea dintre ani pregătind Revelionul 2017/2018 în atmosfera de sărbătoare a Târgului din Piața Unirii, unde participanţii se vor putea bucura atât de decoruri frumoase, cât şi de focurile de artificii, dar şi de produsele culinare specifice sărbătorilor.

La ora 22.00, pe scena amenajată în Piața Unirii, concertul va începe cu DJ MC Dany, iar de la ora 22:30 va intra în scenă şi saxofonistul Max Merseny, care va cânta până la miezul nopții, când va avea loc un spectaculos foc de artificii.

Durata focului de artificii va fi de 10 minute.

Spre deosebire de anul trecut, artificiile vor fi lansate anul acesta din trei locații. 

  • –  Turnul Primăriei
  • –  Malul Crişului – vizavi de Primărie, unde a fost grădina de vară
  • –  Pe locul unde va fi parcarea subterană – locul clasic pentru artificii. 

În data de 31 decembrie, ultima zi a anului 2017, Târgul de Crăciun, respectiv patinoarul, caruselul și zona de food vor fi deschise publicului până la miezul nopții. Ne apropiem cu pași repezi de finalul unui an plin de evenimente frumoase. Astfel că, le mulțumim în primul rând orădenilor, pentru că au dat curs invitației la toate evenimentele într-un număr atât de mare, dar și instituțiilor, partenerilor și colaboratorilor care au contribuit la reușita acestora. Vă asigurăm că ne vom strădui ca și în anul 2018, evenimentele pe care le vom aduce în fața publicului să fie cel puțin la fel de interesante ca cele din acest an. Vă urăm tuturor un An Nou fericit!”, a spus Mihai Jurca, directorul APTOR

Foto: Ovi D. Pop (arhiva)

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News