Retro Summer Festival in vara anului 2022 la Oradea. 3 zile alaturi de Boney M, Dr Alban, Mr President, No Mercy sau LaBouche si multi altii in cadrul unui eveniment unic in Bihor
Evenimente

Retro Summer Festival in vara anului 2022 la Oradea. 3 zile alaturi de Boney M, Dr Alban, Mr President, No Mercy sau LaBouche si multi altii in cadrul unui eveniment unic in Bihor

Retro Summer Festival. Vara anului 2022 se anunță încă de pe acum a fi una fierbinte pentru fanii muzicii anilor ’80 – ’90. Timp de 3 zile, la Oradea se va desfășura Retro Summer Festival, un eveniment unic în Bihor, și de anvergură dedicat muzicii retro.

Retro Summer Festival. Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la modă.

Suntem convinsi că toți cei care apreciază muzica anilor ’80 – ’90 vor fi încântați de line up-ul de excepție care va evolua pe scenele festivalului, dar, în același timp, cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activități conexe, dedicate întregii familii, astfel încât evenimentul să fie cât mai atractiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mai mici.

Retro Summer Festival. Ritmurile specifice au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni și le face să fie mereu la modă, iar bihorenii se vor putea bucura din nou de ele. 

interlink.ro

Toți cei care îndrăgesc muzica anilor ’80 – ’90 vor fi cu siguranță încântați de line up-ul de excepție care va evolua pe scenele festivalului. 

Primele nume confirmate de organizatori până acum sunt: Boney M feat Liz Mitchell, Dr Alban, Mr President, No Mercy, Natasha Wright ex LaBouche, Down Low, Nana, Ray Horton, C-block, Marcella Woods, și Crazy Little Queen Tribute band. Iar lista nu s-a încheiat. 

În același timp, cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activități conexe, dedicate întregii familii, astfel încât evenimentul să fie foarte atractiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mai mici.

Orădenii, dar nu numai ei sunt așteptați de vineri până duminică, în 10, 11 si 12 iunie, in Baile 1 Mai – Strandul cu valuri, la Retro Summer Festival

Organizator: VD Event Production 

Prețurile sunt mai mult decât atractive pentru un eveniment de asemenea amploare, iar biletele pot fi deja achiziționate online în rețeaua IaBilet.ro.

Doritorii pot opta atât pentru un abonament la doar 312 lei pentru întregul festival, cât și pentru bilete de o zi la 125 de lei. Copiii sub 12 ani au acces gratuit. 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0