Restrictii de circulatie pe strada Depoului, cauzate de o avarie la reteaua de termoficare
Restrictii circulatie Oradea

Restrictii de circulatie pe strada Depoului, cauzate de o avarie la reteaua de termoficare

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat azi, 26 februarie, la solicitarea SC Termoficare Oradea SA, închiderea circulației rutiere pe strada Depoului, pe tronsonul cuprins între str. Constanței și str. N. Beldiceanu, în perioada 26-27.02.2021, în vederea realizării lucrărilor de reparații la avaria constatată pe rețeaua de termoficare în zonă.

De asemenea, s-a aprobat închiderea circulației rutiere în perioada 02.03-03.03.2021 pe străzile Măgurei și Dimitrie Pompeiu, pentru realizarea subtraversării în cadrul lucrării „Extindere rețea electrică pentru racordare imobil de locuințe colective D+P+6E” pe Calea Aradului. Tot în cadrul acestei investiții, în data de 10 martie 2021 se va închide circulația pe aceleași străzi, în vederea refacerii stratului de asfalt.

Tot în cadrul comisiei a fost avizat favorabil, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere pe tronsonul situat între str. Iuliu Maniu și str. Cuza Vodă, în perioada 27.02.-10.03.2021, pentru efectuarea lucrării „Înlocuire rețea de apă, canalizare menajeră și pluvială pe str. Aleea Emanuil Gojdu și Samuil Micu Klein: tronson situat între str. Iuliu Maniu și str. Cuza Vodă”.

Ne găsiți și pe Google News