Restrictii de circulatie in Oradea in perioada urmatoare, pe cateva strazi
Informatii utile

Restrictii de circulatie in Oradea in perioada urmatoare, pe cateva strazi

evomag.ro

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat azi, 18 octombrie, la solicitarea SC Construcții Copăcel SRL, închiderea circulației auto pe strada Libertății, pe tronsonul cuprins între strada Aurel Lazăr și Parcul Traian.

În această perioadă se vor executa lucrări de înlocuire rețea de apă, rețea de canalizare menajeră și pluvială. Restricțiile se vor aplica în perioada 19 octombrie – 12 noiembrie.

Miercuri, 20 octombrie, între orele 09.00-20.00, se va restricționa circulația pe strada Nojoridului, pe tronsonul cuprins între strada Atelierelor și strada Nufărului, pentru turnarea stratului de asfalt. Lucrările au loc în cadrul proiectului „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir”, proiect care se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 și prevede reamenajarea carosabilului, a trotuarelor, a pistelor de biciclete, realizarea de amenajări peisagistice, mobilier urban, spații verzi, intervenții la calea de tramvai și lucrări de apă-canal aferente străzilor Nufărului și Dimitrie Cantemir.

 

decathlon.ro