Restrictii de circulatie pe unele artere din Oradea, in perioada 18-20 aprilie
Informatii utile

Restrictii de circulatie pe unele artere din Oradea, in perioada 18-20 aprilie

Viceprimarul Florin Birta împreună cu directorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, Mihai Jurca și cu directorul Direcției Monitorizare Cheltuieli de Funcționare și Organizare Evenimente din Primăria Oradea, Mircea Oaie au susținut ieri, 16 aprilie 2019, o conferință de presă privind programul manifestărilor dedicate zile de 20 aprilie și detalii despre evenimentele care au loc în această săptămână.

Acestia au prezentat cateva plansete cu restrictiile de circulatie ce vor avea loc in perioada 18-20 aprilie, pentru buna desfășurare a evenimentelor legate de Centenarul eliberarii Oradiei si au menționat că mersul tramvaielor va fi oprit doar pe perioada defilărilor militare.

Oradea sărbătorește în fiecare an, la 20 aprilie, un eveniment major din istoria sa: intrarea trupelor române în Oradea, la 20 aprilie 1919, în frunte cu generalul Traian Moșoiu. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la importantul eveniment ce a trimis oraşul nostru pe un alt curs al evoluţiei istorice: eliberarea, cu ajutorul armatei române, de sub regimul bolşevic al lui Bela Kun, în sfânta zi de Paşti a anului 1919.

Evenimentul de omagiere a 100 de ani de la eliberarea Oradiei se va desfășura in perioada 16-20 Aprilie 

Citeste si: “Centenarul Oradiei Mari”, 100 de ani de la instaurarea administrației românești în județul Bihor și Oradea.

Tot ieri, OTL a transmis un grafic al devierilor luniilor de autobuz in perioada 18-20 aprilie, pe care il puteti vizualiza AICI

Restricțiile de trafic auto pot fi vizualizate în planșele de mai jos.