Regulamentul pentru finanțările nerambursabile, din bugetul CJ Bihor, în transparență decizională
Stiri Bihor

Regulamentul pentru finanțările nerambursabile, din bugetul CJ Bihor, în transparență decizională

Consiliul Județean Bihor a demarat procedura de transparență decizională privind regulamentul de acordare a finanțărilor nerambursabile din bugetul instituției, conform Legii 350/2005.

Anul acesta, Consiliul Județean Bihor alocă 300.000 lei pentru proiectele depuse de persoanele fizice, asociații și fundații interesate pentru activități nonprofit în domeniile cultură, tineret, sport, reducerea vulnerabilităților la corupție, protecția mediului și social-comunitar.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a Consiliul Județean Bihor la Secțiunea transparență decizională: https://www.cjbihor.ro/informatii-publice/transparenta/transparenta-decizionala/, la sediul instituției din Oradea, str. Parcul Traian nr. 5 și, în plus, proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la biroul de relaţii cu publicul al instituției.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul supus consultării se pot depune până la data de 8.03.2024 ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: registratura@cjbihor.ro , prin poştă, pe adresa Consiliul Județean Bihor sau la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa Municipiul Oradea, str. Parcul Traian nr. 5, între orele 8-16.

Materialele transmise vor purta menţiunea „Propuneri privind Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a finanțărilor nerambursabile conform Legii nr. 350/2005, din bugetul Județului Bihor”.

Pentru cei interesați, există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o instituție publică până la data de 9.04.2024.

Datele privind perioada de înscrieri și evaluare vor fi comunicate ulterior, proiectul de hotărâre urmând să fie propus spre aprobare într-o ședință a Consiliului Județean Bihor din luna aprilie.

Ne găsiți și pe Google News