„Reciclăm, deci respirăm”, atelier de educatie muzeala la Muzeul Aurle Lazar din Oradea
Cultura

„Reciclăm, deci respirăm”, atelier de educatie muzeala la Muzeul Aurle Lazar din Oradea

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor”, activitatea de educație muzeală „Reciclăm, deci respirăm”, care este dedicată elevilor din învățământul primar.

Aceasta se va desfășura în 31 mai a.c., de la orele 10:00 și 11.00, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” (Str. Aurel Lazăr nr. 13).

Activitatea va cuprinde câteva discuții interactive despre importanța reciclării și despre cum trebuie să păstrăm curat mediul înconjurător, vizionarea unui film despre reciclare pe înțelesul copiilor și realizarea unor obiecte din materiale reciclabile.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Andreea Pop – muzeograf și Dalida Moga – educator muzeal, de la Secția Relații Publice și Expoziții.

Programările se pot face la nr. de telefon 0259/706.101, de luni până vineri, între orele 8.30-15.00. Activitatea se desfășoară cu grupuri de minim 10 copii. Taxa de participare este de 20 lei/elev.

Ne găsiți și pe Google News