Real Oradea se reinventeaza. Remarkt – primele doua magazine de proximitate deschise in cartierele Prima din Oradea
Economic

Real Oradea se reinventeaza. Remarkt – primele doua magazine de proximitate deschise in cartierele Prima din Oradea

La Oradea, pare ca grupul de firme REAL se reinveteaza alaturi de Prima Residence, care a anuntat, inca din luna decembrie a anului trecut, lansarea unui parteneriat si deschiderea primului magazin Remarkt in Prima Bolcas.

Parteneriatul dintre PRIMA si grupul de firme REAL a devenit REALITATE„, au anuntat cei de la Prima Residence pe pagina de facebook. „Azi (20 decembrie 2018 – n.r)se deschide primul magazin Real Market in Prima Bolcas, iar in doua saptamani urmeaza si al doilea magazin in Prima Premium Residence situat pe strada Sucevei, nr 4A.”, au mai precizat acestia

Joi, 24 ianuarie, Real anunta din nou „Astazi isi deschide portile cel de-al doilea magazin Remarkt, situat pe strada Sucevei, la parterul blocului Prima, care pastreaza calitatea produselor si a serviciilor cu care v-am obisnuit.

Daca in 2011 lantul de magazine Real prezent in Romania detinea 25 de hypermarketuri in 18 orase, la ora actuala mai functioneaza doar doua hypermarketuri REAL, ambele aflate in portofoliul Terazone Enterprises LTD, companie din Cipru, controlata de doi fosti manageri din grupul Metro, Gerardo Monzillo si Dusan Wilms, este vorba de Real Episcopia, din Oradea si Real Arad. 

Acum prin deschiderea celor dou magazine de proximitate, pare ca Real se reinventeaza in parteneriat cu Prima Residence. Daca acest lucru va insemna o expansiune la nivel national ramane sa vedem, dar speram ca anul acest vom afla mai multe raspunsuri. 

Foto: Facebook

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News