Reactia Episcopiei Oradiei dupa perchezitiile DNA
Stiri Oradea

Reactia Episcopiei Oradiei dupa perchezitiile DNA

Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei a trimis un comunicat de presa, prin care explica cum a decurs perchezitia DNA si subliniaza faptul ca doreste sa se abtina de la declaratii, la momentul actual al anchetei.

„Urmare a cercetărilor efectuate de către Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, la Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei, în data de 15 septembrie 2016, au fost puse la dispoziția organelor de cercetare toate documentele solicitate, nu au fost ridicate obiecte și nu au fost identificate valori sau sume de bani nejustificate. De asemenea, nu a fost precizată calitatea procesuală a Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, sau a vreunei alte persoane de la Centrul Eparhial.

Nedorind a prejudicia în vreun fel rezultatele cercetărilor, Episcopia Oradiei se abține de la alte declarații pe acest subiect, exprimându-și încrederea în instituțiile abilitate ale Statului.”

interlink.ro

Va reaintim ca Procurorii DNA au descins, ieri dimineata, la Episcopia Ortodoxa a Oradiei. Acestia au facut perchezitii intr-un dosar in care sunt vizati, episcopul Sofronie Drincec si staretul Manastirii Izbuc Mihail Tarau, pentru posibile fapte de coruptie.

Ne găsești și pe Google News