Razie a politistilor bihoreni in Tinca si Biharia. Au fost vizate persoane si firme. Ce au descoperit acestia
Stiri Bihor

Razie a politistilor bihoreni in Tinca si Biharia. Au fost vizate persoane si firme. Ce au descoperit acestia

Miercuri, 21 martie a.c., în intervalul orar 07.00 – 14.00, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au acționat pe raza de competență, pentru a preveni și combate actele ilicite de comerț, pentru siguranța tuturor participanților la trafic și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică în rândul comunității locale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 105 persoane, controlate 84 de autovehicule, au fost efectuate verificări la 11 societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 11.445 lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de aproximativ 2.890 de lei, precum diverse produse cosmetice și bunuri alimentare, 9 litri de alcool, 40 de obiecte de îmbrăcăminte de diferite sortimente, deținute și oferite spre comercializare fără documente legale.

Tot miercuri, 21 martie a.c., în intervalul orar 09.00 – 12.00, polițiștii Secţiei nr.8 de Poliţie Rurală Tinca – Postul de Poliție Tinca și Postul de Poliție Cociuba Mare au acționat pe raza comunei bihorene Tinca, pentru a preveni și combate furturile din locuințe.

În cadrul acțiunii au fost identificați și cercetați doi tineri de 16 și 15 ani, ambii din Tinca, bănuiți că, în perioada 19 – 21 ianuarie a.c., ar fi pătruns într-o locuință din Tinca și ar fi sustras  un generator electric, un flex și alte unelte, bunuri în valoare totală de 1.500 lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii din Tinca.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Tinca îi bănuiesc pe cei doi tineri că, în perioada 15 – 28 august 2017, împreună cu un alt minor de 14 ani, tot din Tinca, ar fi pătruns într-o altă locuință din Tinca și ar fi sustras diverse bunuri în valoare totală de 1.500 lei.

Totodată, polițiștii din Tinca îi bănuiesc pe cei trei minori că, în cursul anului 2017, ar fi pătruns în alte două locuințe din Tinca, de unde ar fi sustras  4 bețe de pescuit în valoare de 400 lei, respectiv diverse unelte și 1 kg. de aluminiu, în valoare de 250 lei, în ambele cazuri prejudiciul fiind recuperat de polițiști.

Polițiștii Postului de Poliție Tinca continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

loading...