Raman doar intrebari si o durere imensa… Tanarul ucis joi a fost condus ieri pe ultimul drum
Stiri Oradea

Raman doar intrebari si o durere imensa… Tanarul ucis joi a fost condus ieri pe ultimul drum

Radu Catalin Bogdan, tanarul de 27 de ani din Oradea, ucis joi si gasit pe malul Petei, intr-un parculet, a fost condus, ieri 11.11.2017, pe ultimul drum, de familie si prieteni.

La inmormantare, care a avut loc in Cimitirul Rulikowski, au participat peste 150 de persoane, care in  majoritatea l-au si cunoscut . 

Din spusele apropiatilor cei doi au fost colegi si prieteni in copilarie, dar au rupt ani buni legatura. S-au reinprietenit in urma cu 6 luni, iar oameni sunt socati ca colegul si prietenul lui ar fi fost cel ce l-a ucis. Suspecul este dat  in urmarire natioanala de autoritati.

Raman doar intrebari: de ce?  Si o durere imensa“, spune un apropiat al familiei

Citeste siSuspectul in cazul crimei din Oradea, este cautat de politie

Parchetul Oradea a dat publicitatii numele si fotografia principalului suspect in cazul crimei din Oradea de acum cateva zile, in care un tanar de 27 de ani a fost gasit mort, in zona strazii Grigore Ureche, avand capul crapat.

Va reamintim ca, Radu Catalin Bogdan, a fost gasit mort in dimineata zilei de joi 9 noiembrie, cu leziuni grave in zona capului, in aceasta dimineata, in zona strazii Grigore Ureche din Oradea

 

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.