Programul si pretul biletelor la Gradina Zoologica din Oradea
Informatii utile Stiri Oradea

Programul si pretul biletelor la Gradina Zoologica din Oradea

Vacanța a început și petrecerea unei zile sau a unui weekend în familie la Zoo Oradea ar putea fi alegerea ideală pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Grădina Zoologică vă invită să petreceți clipe agreabile în universul animalelor, reamintind că bunicii seniori peste 75 de ani și copiii până la 3 ani beneficiază de intrare gratuită.

Vacanța de vară este perioada în care copiii sunt lăsați mai mult în compania bunicilor. Găsirea unor activități cât mai atractive pentru petrecerea timpului liber pare tot mai greu de îndeplinit, oportunitățile nefiind foarte diversificate. În aceste condiții, Zoo Oradea ar putea fi locul ideal pentru petrecerea unor clipe agreabile în mijlocul naturii, departe de haosul și agitația orașului.

Relaxarea pentru câteva ore în Grădina Zoologică nu implică costuri foarte mari, putând fi chiar gratis pentru seniorii în vârstă de peste 75 de ani și copiii până la trei ani.

Pret bilet Gradina Zoologica Oradea
  • biletul pentru adulți costă 15 lei
  • copiii peste 3 ani, elevii până la 18 ani, seniorii sub 75 de ani sau persoanele cu dizabilități  7 lei.
  • O familie formată din doi adulți și doi copii  38 de lei
  • familie pentru un adult și doi copii costă 25 lei.
  • grupurile formate din 15 persoane adulte 13 lei
  • grupurile formate din 15 copii peste 3 ani, elevi până la 18 ani, seniori și persoane cu dizabilități  6 lei 
Orar Gradina Zoologica Oradea
Perioada Ora deschiderii Ora închiderii
Casierie Zoo
Aprilie – August 09.00 18.00 19.00
Septembrie-Octombrie 09.00 17.00 18.00
Noiembrie – Martie 09.00 16.00 17.00

Sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la Zoo Oradea, să descoperiți varietatea de animale, păsări, reptile și pești. Vizita poate fi un bun prilej pentru copii să descopere cele mai cunoscute animale sălbatice și domestice, să afle cum sunt hrănite acestea și chiar să le mângâie. Peste, toate, însă, poate fi o experiență de povestit prietenilor în parc, pentru cei mici, și o deconectare de la programul zilnic pentru cei mari.