Programul centrelor de vaccinare din judetul Bihor in perioada sarbatorilor de iarna
Informatii utile

Programul centrelor de vaccinare din judetul Bihor in perioada sarbatorilor de iarna

În scopul optimizării procesului de vaccinare și a utilizării raționale și justificate a resurselor angrenate în campania de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, punem la dispoziția populației programul centrelor de vaccinare din județul Bihor în perioada 24.12 – 26.12.2021 respectiv 31.12.2021 – 02.01.2022.

Programul tuturor centrelor va fi afișat, la loc vizibil, astfel încât persoanele care se prezintă la centre, fără programare, să fie informate cu privire la locația unde pot beneficia de administrarea vaccinului. Personalul centrelor de vaccinare se va asigura că toate persoanele programate în platforma RoVaccinare în zilele în care programul este modificat sau centrul este închis, vor fi anunțate / notificate.

Centrele de vaccinare care funcționează exclusiv prin intermediul echipelor mobile, respectiv: Fostul Dispensar medical Sălard, Sala Comunitară Popești, Fost sediu Primăria Oșorhei, Căminul Cultural Tileagd își vor organiza activitatea în funcție de solicitările înregistrate.

Totodată aducem la cunoștința populației faptul că începând cu data de 03.01.2022 Centrul de Vaccinare Spitalul Pelican Oradea, Str. Corneliu Coposu nr. 14A-14B, se va muta la locația Ambulatoriul Nufărul Pelican: Str. Constantin Nottara nr. C8-C10, Oradea.

Județul Bihor a lansat www.covid19bihor.ro – platforma online cu informații în timp real legate de evoluția pandemiei și de campania de vaccinare. Covid19Bihor.ro este un website creat la inițiativa Primăriei Oradea, cu sprijinul Instituției Prefectului Bihor, Consiliului Județean Bihor, Direcției de Sănătate Publică Bihor și a Băncii Mondiale, în colaborare cu Graphs.ro. Platforma prezintă statistici și date legate de îmbolnăvirile cu Covid-19, precum și modul în care decurge campania de vaccinare în Bihor.

Ne găsiți și pe Google News