Program medical de prevenție SĂNĂTATE PE GHETE – KAPO gratuit, in Oradea
Diverse

Program medical de prevenție SĂNĂTATE PE GHETE – KAPO gratuit, in Oradea

Persoanele cu probleme de sănătate din Oradea și din localitățile învecinate au ocazia în aceste luni să urmeze gratuit Programul medical de prevenție SĂNĂTATE PE GHETE – KAPO.

Cei care au probleme cu coloana sau cu genunchii, au multe kilograme în plus, diabet zaharat, spondiloză, se pot vindeca ori își pot ameliora considerabil simptomele prin intermediul acestui program.

Kinga Sebestyen, cea care a făcut Kangoo Jumps un fenomen internațional, și-a unit forțele cu medici apreciați din județul Bihor, pentru a le oferi doritorilor ocazia să urmeze programul de recuperare/reabilitare pe ghete rebound, de trei ori pe săptămână.

În toată această perioadă evoluția stării lor de sănătate va fi monitorizată de echipele de medici de la Facultatea de Medicină și farmacie Oradea, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Centrul de transfuzie Sanguină Bihor.

interlink.ro

Se vor efectua controale și analize pentru ca la final să se demonstreze că exercițiile Kangoo Jumps pe ghete rebound aduc numeroase beneficii organismului și vindecă o listă impresionantă de afecțiuni.

În ultimii 11 ani s-au realizat studii de caz cu rezultate pozitive pe diverse patologii, astfel că acum specialiștii sunt pregătiți să aprofundeze subiectul și să publice la final un studiu medical amplu, denumit “KAPO – Program medical de preventie ‘SĂNĂTATE PE GHETE ‘“, supervizat și acreditat de instituții medicale importante din România. 

Peste 500 de persoane, sănătoase ori cu diverse afecțiuni, cu vârsta între 16 și 60 de ani, vor urma în următoarele șase luni programele de sport create de Kinga Sebestyen, evoluția stării lor de sănătate urmând a fi monitorizată de medici.

În urma analizelor medicale periodice, se va demonstra faptul că programele create de Kinga Sebestyén și sportuil pe ghete rebound vindecă sau ameliorează tulburările de statică vertebrală, modificările degenerative ale sistemului musculo-articular (ex: spondiloza), diabetul zaharat, 

kinga-sebestyen-olivia-ligia-burta

obezitatea, precum si asocierea comportamentelor de risc la categoriile menționate.

Voluntarii vor face exerciții de trei ori pe săptămână timp de 3 până la 6 luni. 

În acest timp, ei vor fi monitorizați de specialiștii de la Facultatea de Medicină și farmacie Oradea, Spitalul Clinic Municipal Oradea, Centrul de transfuzie Sanguină Bihor, se vor efectua măsurători antropometrice, evaluări și teste comportamente alimentar, scanări ecografice directe ale stratului adipos și muscular, testări de statică vertebrală, testări de imagine corporală, testări psihologice.  

Kinga Sebestyen are alături în acest proiect medici apreciați, precum Dr. Olivia Ligia Burtă, medic primar medicină de laborator, conferențiar la Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea, șef lucrări Dr. Dorina Maria Fărcaș, medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportivă și lipoterapie.

Pentru a se înscrie în acest program, este nevoie ca doritorii să trimită, până la 15 ianuarie, un email la fatburning@kingasebestyen.com, în care să menționeze numele, localitatea, adresa de email și numărul de telefon, precum și afecțiunea de care suferă.

Ne găsești și pe Google News