Prognoza meteo pentru Oradea in saptamana 30 iulie – 5 august
Vremea

Prognoza meteo pentru Oradea in saptamana 30 iulie – 5 august

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, in saptamana 30 iulie – 5 august, vremea va fi calda si umeda, in prima parte a saptamanii, apoi cerul va deveni mai mult senin.

Luni, vremea va fi predominant frumoasa si calda, cu un cer mai mult senin. Temperaturile se vor situa, la amiaza, in jurul valoarii de 31ºC, iar noaptea vor cobori spre 19ºC.

Marti, cerul se va innoura treptat, iar pe parcursul zilei sunt asteptate ploi, ce pot avea caracter de aversa, fiind insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Maxima zilei va fi de 30ºC, iar minima de 20ºC.

Miercuri, vremea va ramane umeda, temporar va ploua, iar vantul va avea unele intensificari, luand aspect de vijelie. La amiaza, temperatura aerului va urca la 31ºC, iar minima din cursul noptii va cobori spre 19ºC.

Joi, cerul va fi variabil cu innourari mai accentuate la amiaza, cand sansele de precipitatii sunt mai mari. Maxima zilei va urca la 30ºC, in timp ce minima, din cursul noptii, va cobori la 19ºC.

Vineri, vremea va deveni frumoasa, pe fondul unui cer senin, maxima din cursul zilei se va apropia de pragul de canicula, urcand pana la valoarea de 32ºC. Noaptea minimele vor cobri spre 18ºC. Vanul va avea unele intensificari din sector NE.

Sambata, vremea va fi frumoasa si calda, cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile din cursul zilei vor urca spre 30ºC, in timp ce minma va cobori la 19ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica, vremea va ramane frumoasa si calda. Maxima zilei va urca la 29ºC, in timp ce minima va cobori la 18ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat din sector N.

La munte, vremea va ramane calda, dar umeda. Se vor semnala precipitatii, care vor avea caracter de aversa, insotite de intensificari ale vantului si grindina. Temperaturile se vor situa intre 15ºC si 25ºC.

Ne găsiți și pe Google News