Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 4-10 februarie 2019. Cat va mai dura vremea primavaratica
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 4-10 februarie 2019. Cat va mai dura vremea primavaratica

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, vremea in saptamana 04-10 februarie 2019, in Oradea si judetul Bihor, va fi mai calda decat media lunara, cerul va fi variabil si temporar va ploua.

Luni, vremea va ramane deosebit de calda pentru aceasta data a anului. Cerul va fi mai mult noros, iar dimineata sunt conditii de ceata. Maxima zilei va urca pana la 14ºC, in timp ce minima va cobori spre 3ºC.

Marti, vremea va fi inchisa si umeda, temporar va ploua, mai ales in partea a doua a zilei. Maximele vor marca o scadere si nu vor mai trece de 9ºC, in timp ce minimele vor ramane pozitive si se vor situa in jurul valorii de 3ºC.

Miercuri, vrema va ramane calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de 7ºC, in timp ce minima va redeveni negativa si se va situa in jurul valorii de -1ºC.

Joi, vremea va continua sa fie frumoasa si mai calda decat in mod normal. Cerul va fi varibil, mai mult senin. Maxima zilei va urca la 8ºC, iar minima va cobori spre 0ºC.

Vineri, cerul va fi variabil, iar dimineata se va semnala ceata. Temperatura din cursul zilei va urca pana la 7ºC, in  timp ce minima va cobori spre +1ºC.

Sambata, nu se intrevad modificari in aspectul vremii, astfel ca cerul va ramane variabil, iar vantul va sufla slab din sector SV. Maxima zilei  se va situa in jurul valorii de 7ºC, iar minima, din cursul noptii, va cobori spre +2ºC.

Duminica vreme ava ramane frumoasa, cu un cer mai mult senin. Temperatura aerului nu va trece ziua de 8ºC, iar noaptea va cobori spre +2ºC. Vantul va prezenta unele intensificari din sector V.

La munte, vremea se va incalzi accentuat si temporar va ploua, iar pe creste mai sunt posibile precipitatii mixte. Temperatura aerului va fi predominat pozitiva. Exista riscul topirii accentuate a zapezii, ceea ce ar putea creea inundatii pe cursurile superioare ale principalelor rauri din zona montana.

Ne găsiți și pe Google News