Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, vremea, in saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie va fi foarte calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi maxime ce vor depasi 22ºC-24ºC si minime de 12ºC-14ºC, comparabila cu luna mai. O usoara racire se va resimti spre sfarsitul saptamanii.

Luni, vremea va fi calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data a anului, cu o maxima de 25ºC si o temperatura minima de 15ºC. Cerul va fi variabil, mai mult senin.

Marti, vremea va ramane calda dar umeda, in special in prima partea a zilei, cand sunt sanse sa ploua moderat cantitativ. Maxima zilei va urca spre 24ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori spre 10ºC.

Miercuri, vremea va redeveni frumoasa, insa usor mai rece decat in ziua precedenta. Temperatura maxima va urca pana la valoarea de 21ºC, in timp ce minima va ajunge la 12ºC.

Joi, cerul va fi variabil si vremea va ramane  calda, cu maxima ajungand la 22ºC si minima din cursul noptii  la 11ºC.

Vineri, pe fondul unui cer mai mult senin, temperatura aerului va urca la amiaza, pana la valoarea de 23ºC, in timp ce minima va atinge 13ºC.

Sambata, vremea va ramane calda si frumoasa, cu un cer variabil, mai mult senin. Temperatura aerului, din cursul zilei, va urca pana la valoarea de 21ºC, timp ce cea din cursul noptii va cobori spre valoarea de 10ºC.

Duminica, vremea va fi frumoasa, dar temperatura aerului va marca o usoara scadere. Astfel ca, la amiza maxima zilei nu va mai trece de 20ºC, in timp ce minima va cobori sub 10ºC. 

Specialistii spun ca vremea va ramane deosebit de calda pana la mijlocul saptamanaii viitoare, cand se astepta o racire, insotita si de precipitatii, sub forma de ploaie, dar la munte sunt posibile si lapovita si ninsori. Temperatura aerului va cobori pana la 12-14ºC in cursul zilei, iar noptile nu vor depasi 5ºC.

La aceasta ora, se afla in vigoare un COD GALBEN de vant puternic in judetul Bihor, in zona: Finiș, Șoimi, Uileacu de Beiuș, Răbăgani, Căpâlna, Pocola. Aici intensificările vântului  ating și depășesc la rafală 50… 60 km/h. Avertizarea este valabila pana la ora 22:30

Ne găsiți și pe Google News