Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 20-26 martie.
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 20-26 martie.

evomag.ro

Institutul National de Meteorologie ne informeaza ca vremea, in saptamana 20-26 martie, va fi frumoasa, cu un cer mai mult variabil si precipitatii reduse. Regimul termic va fi unul normal, usor mai ridicat spre mijlocul saptamanii, cand temperaturile vor ajunge si la 23ºC.

Luni vremea va fi inchisa si umeda, sansele de ploaie sunt reduse, iar temeperatura din timpul zilei va urca spre 16ºC, in timp ce noaptea va cobori spre 6ºC.

Marti vrema va deveni frumoasa, cerul se va degaja treptat, iar temperaturile vor marca o crestere. Astfel ca la amaiaza temperaturile vor ajunge la 21ºC, in timp ce in crsul noptii vor cobori spre 9ºC. Vntul va slabi in intensitate, dar va avea unele intensificari de scurta durata.

decathlon.ro

Miercuri cerul va fi senin, iar temperaurile vor contina sa creasca. La amiaza  vom avea 22ºC, iar dimineata 10ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector S.

Joi aspectul vremii va ramane acelasi, cu un cer mai mult senin, vand slab si temperaturi, la pranz, de 22ºC;23ºC, iar noaptea vor cobori spre 8ºC;9ºC.

Si in weekend vremea va fi frumoasa, cu un cer mai mult senin, innourari trecatoare, vant slab si temperaturi destul de ridicate. Ele vor fi cuprinse intre 18ºC;21ºC. 

La munte, vremea se va incalzi treptat, in prima parte a saptamanii vor mai fi conditii de precipitatii slabe cantitativ predominant sub forma de ploaie.

Stratul de zapada Muntii Apuseni, 20.03.2017

  • Stana de Vale: – 27 de cm
  • Baita Vartop – 20 de cm