Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 2-6 mai 2018
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 2-6 mai 2018

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, vremea in Oradea, in perioada 02-06 mai 2018, va fi frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica, cu unele innourari temporare si vant slab.

Miercuri, vremea va ramane calda cu un cer variabil, mai mult senin, cu o maxima de 29ºC si o minima de 13ºC. Vantul va sufla slab, pana la moderat, cu unele intensificari in cursul noptii din sector SE.

Joi, cerul va fi senin, iar vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data a anului, cu o temperatura la amiaza de 30ºC, in timp ce minima din cursul noptii va cobori spre 15ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat din sector NE.

Vineri, vremea va ramane extrem de calda, cu un cer mai mult senin si cu innourari temporare spre seara, sansele de precipitatii fiind extrem de reduse. Maxima zilei va urca la 30ºC, iar minima va cobori spre 16ºC.

Sambata, vremea va ramne calda, chiar foarte calda la orele amiezii, cand se vor depasi 31ºC. Nopatea cerul se va innoura si sunt sanse de precipitatii, ploile pot fi insosite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Minima va cobori spre 14ºC.

Duminica, vremea va redeveni frumoasa si calda, cu un cer mai mult senin. Maxima zilei va urca la 27ºC, in timp ce minima va cobori la 13ºC.

La munte, vremea va fi calda, cu un cer variabil si innouari mai accentuate la amiaza, cand sunt sanse  sa cada precipitatii insotite de tunete si fulgere. Temperaturile se vor situa intre 10ºC;20ºC

Ne găsiți și pe Google News