Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 16-22 iulie 2018
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 16-22 iulie 2018

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in Oradea, in saptamana 16-22 iulie, vremea va fi schimbatoare, cu un cer mai mult senin in prima parte, urmata de ploi insemnate cantitativ, in special in cursul dupa amiezelor. Temperatura aerului se va incadra in limitele normale, pentru aceasta perioada.

Luni, vremea va fi frumoasa si calda, cerul va fi mai mult senin, iar maxima zilei va urca pana la valoarea de 28ºC, in timp ce minima va cobori pana la 14ºC.

Marti, vremea va ramane calda si predominant frumoasa, cu un cer variabil, mai mult senin. La amiaza, temperatura aerului va urca pana la 30ºC, in timp ce in cursul noptii ea va cobori pana la 17ºC. Spre seara si vantul se va intensifica din sector V.

Miercuri, vremea va deveni umeda si se va raci usor. Va ploua aproape intreaga zi, insa mai accentuat spre seara, cand intensificarile vantului vor putea lua, temporar, aspect de vijelie. Maxima zilei nu va mai trece de 24ºC, in timp ce minima va fi de 17ºC.

Joi, vremea va ramane inchisa si umeda, temporar va ploua, iar vantul va avea unele intensificari din sector NV, in prima parte a zilei. Maxima zilei va urca spre 27ºC, in timp ce minima va fi de 17ºC.

Vineri, vremea va fi inchisa si umeda. Va ploua in partea a doua a zilei, cand si vantul se va intensifica din sector N. Temperatura aerului din cursul zilei va ajunge la 28ºC, in timp ce temperatura aerului din cursul noptii va cobori la 17ºC.

Sambata, cerul va fi variabil, mai mult noros si va ploua in prima parte a zilei, apoi, treptat, spre seara, cerul se va degaja. Maxima zilei va fi de 29ºC, in timp ce minima va fi de 18ºC.

Duminica, vremea va fi calda, iar cerul se va degaja treptat, astfel ca la amiaza se vor atinge 29ºC, iar noaptea, temperatura aerului nu va cobori mai jos de 18ºC

Ne găsiți și pe Google News