Prognoza meteo in intervalul 4-10 martie. Vreme primavaratica. Vezi cand va ploua
Vremea

Prognoza meteo in intervalul 4-10 martie. Vreme primavaratica. Vezi cand va ploua

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, in intervalul 4 martie – 10 martie, vremea va fi calda in prima parte a saptamanii, apoi se va raci usor, iar temperaturile, mai ridicate la inceputul saptamanii, vor deveni normal spre sfarsitul ei.

Luni, vremea va fi calda si in general frumoasa, cu un cer variabil. Maxima zilei va urca spre 17ºC, in timp ce minima va cobori la 6ºC. Vantul va avea intensificari din sector SV, cu viteze de pana la 30 km/h.

Marti, vremea va continua sa fie calda, cu un cer variabil. Maxima zilei va urca spre valoarea de 14ºC, in timp ce minima va cobori la 3ºC. vantul va mai sufla moderat, din sector V.

Miercuri, vremea va fi umeda si temporar va ploua, in special in prima parte a zilei. Maxima zilei va urca la 14ºC, in timp ce minima va cobori la 7ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat, predominant din sector S.

Joi, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Temperatura din cursul zilei va urca spre 20ºC, in timp ce noaptea nu va cobori mai jos de 7ºC. Vantul va avea unele intensificari din sector S, in special in jurul amiezii.

Vineri, vremea va ramane calda si frumoasa. Cerul va fi variabil mai mult senin. Temperatura din cursul zilei va urca spre 19ºC, in timp ce cea din cursul noptii va cobori spre valoarea 8ºC.

Sambata, temperatura aerului va marca o scadere, dar vremea va ramane in general frumoasa, cu un cer variabil mai mult senin. Maxima zilei nu va mai depasi 15ºC, in timp ce minima va cobori spre 7ºC.

Duminica, vreme ava fi inchisa si umeda, spre seara sunt posibile precipitatii sub forma de ploaie. Maxima zilei va ajunge la valoarea de 14ºC, in timp ce minma va cobori spre 5ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat din sector SV.