Primul cinema 5D din Oradea se deschide vineri la Crișul Shopping Center
Diverse

Primul cinema 5D din Oradea se deschide vineri la Crișul Shopping Center

Începând de vineri, 28 septembrie, orădenii sunt așteptați să se bucure de senzațiile tari și inedite oferite de efectele speciale 5D de ultimă generație ale cinematografului Tonson de la Crisul Shopping Center.

La Crișul Shopping Center se deschide vineri singurul cinematograf de mari dimensiuni, cu tehnologie 5D de ultimă generație din România. Tonson Cinema va fi cu siguranță un punct de atracție al segmentului de entertainment pentru orădeni, senzațiile oferite fiind inedite, declară departamentul  de  comunicare  si  relații  publice  al  centrului comercial.

Lucrările la amenajarea cinemaului au început în august 2018, fiind localizat la etajul 3 al Crișul Shopping Center, cu acces independent din str. Nicolae Jiga. Cei 200 de metri pătrați ai Tonson Cinema  sunt împărțiti într-o zonă de bar și jocuri distractive și o sală de cinema cu o capacitate de 22 de locuri.

Spectatorii se vor putea bucura de filme de toate genurile, de la horror pentru cei împătimiți de adrenalină până la animații hazlii și antrenante pentru copii. Desigur ineditul experienței vizionării este dat de efectele speciale de ultimă generație care vă vor  provoca  toate  simțurile:  vibrațiile,  fumul,  zăpada,  mirosul  sau  vântul  fiind  doar câteva dintre ele.

Programul de funcționare al cinematografului este de luni până duminică, în intervalul orar  10:00  –  24:00.  Programul  filmelor,  al  promoțiilor,  precum  și  alte  detalii  vor  fi disponibile atât pe site-ul Tonson Cinema 5D www.tonsoncinema5d.ro, cât și pe pagina de Facebook TonsonCinema5D.

loading...