Primarul Aradului, Gheorghe Falca, si-a petrecut noaptea la Spitalul Universitar din Bucuresti
National

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, si-a petrecut noaptea la Spitalul Universitar din Bucuresti

noriel.ro
Primarul Aradului, Gheorghe Falca si-a petrecut noaptea la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a fost internat de urgenta, in urma unor puseuri de tensiune, venite pe un fond de stres.

Falca se afla la Bucuresti, de cateva zile, unde, alaturi de membrii Asociatiei Primarilor din Romania (AMR), printre care se afla si edilul Oradiei Ilie Bolojan, a incercat negocierea unor conditii mai bune de finantare, dar si alocarea unei sume mai mari, din Bugetul de Stat, pentru Arad. In 2018, Guvernul a taiat Aradului 45 milioane de euro din sumele defalcate, bani necesari pentru finalizarea investitiilor si pentru demararea noilor proiecte.

Se pare ca aceste zile, cand, alaturi de ceilalti edili din AMR, a pichetat Guvernul Romaniei, l-au costat pe Falca destul de scump.

Primarul Aradului nu se afla la prima internare de urgenta, el a mai suferit un preinfarct in campania din 2016, tot pe fond de stres si oboseala.

decathlon.ro

Falca a fost externat  joi dimineata si a ajuns la Arad, unde a declarat pentru InfoOradea, ca “acum se simte mai bine, dar ca trebuie sa urmeze un regim care prevede o expunere cat mai redusa la stres.