Primaria Oradea va incepe, in cursul lunii aprilie, o campanie de plantare de pomi. Zece strazi vor fi plantate cu tei, celtis si dud ornamental
Stiri Oradea

Primaria Oradea va incepe, in cursul lunii aprilie, o campanie de plantare de pomi. Zece strazi vor fi plantate cu tei, celtis si dud ornamental

noriel.ro

Primăria Oradea va organiza în cursul lunii aprilie campania de plantări de primăvară. Vor fi plantaţi 100 de arbori din speciile: tei, celtis și dud ornamental, pe amplasamente precum str. Mihai Eminescu, str. Brașovului, str. Nicolae Bolcaș, Scuar Dragoş Vodă, str. Crișan, str. Louis Pasteur, str. Simion Barnuțiu, str. Sf. Apostol Andrei, str. Armatei Române, str. Balogh Istvan (zona terenurilor de sport).

De menționat că toți arborii au înălțimea minimă de 4 m, sunt prevăzuți cu baloți de pământ și cu tutori.

Prestatorul de servicii S.C AQUAPLANT S.R.L oferă o garanție de minimum 2 ani pentru materialul dendrologic plantat și asigură serviciile de udare și întreţinere a materialului plantat, pe o perioada de minimum 2 ani de zile de la data finalizării serviciilor de plantat.

În prezent este în curs de derulare achiziția pentru furnizarea și plantarea a 2100 de arbori, care va fi finalizată cu încheierea unui nou acord cadru pe 3 ani (700 arbori/fiecare an, 2021- 2024).

orange.ro

Alături de această campanie de primăvară, Primăria Oradea va organiza şi o campanie de plantări de toamnă, când se va planta un nou lot de arbori în municipiul Oradea.