Primaria Oradea va construi, in Parcul Industrial 1, o cresa si o gradinita pentru cei ce muncesc acolo
Stiri Oradea

Primaria Oradea va construi, in Parcul Industrial 1, o cresa si o gradinita pentru cei ce muncesc acolo

noriel.ro
In sedinta Consiliului Local Oradea din data de 19 iulie, consilierii au oradeni au aprobat proiectul “Construirea Cresei si Gradinitei din Parcul Industrial 1, cu echiparea infrastructurii educaționale pentru educatia timpurie anteprescolara si prescolara in Municipiul Oradea” și a cheltuielilor legate de proiect.

Proiectul va fi finantat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa 4, Prioritatea de investitii 4.4, apel de proiecte POR/2017/4/4.4/1.

Valoarea totala a priectului este de 6.804.035,44 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totala eligibila 4.298.910 lei (inclusiv TVA), si valoarea totala neeligibila de 2.505.125,44 lei (inclusiv TVA).

Acest proiect face parte dintr-un proiect mai mare al Agenției de Dezvoltare Locală Oradea, care a anuntat, inca de la sfarsitul anului 2016, ca va construi două centre de servicii în parcurile industriale I și II și un ansamblu de locuințe în apropierea platformelor industriale pentru angajații care lucrează în aceste zone.

decathlon.ro

Centrele de servicii vor avea magazin alimentar, creșă, grădiniță, agenții de bănci și bancomate, ghișee de poștă și curierat, sală de fitness și alte servicii care vor fi solicitate de companii. 

In perioada urmatoare, reprezentantii primariei Oradea, vor semna si contractul de finantare.