fbpx
Anunțuri publicitare
Primaria Oradea reincepe, saptamana viitoare, razboiul cu tantarii
Informatii utile

Primaria Oradea reincepe, saptamana viitoare, razboiul cu tantarii

Primăria Oradea aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, în perioada 11.09.2017 – 18.09.2017 se vor desfășura lucrări de dezinsecție și tratamente fitosanitare pe raza spațiilor deschise de pe domeniul public al municipiului Oradea: parcuri, spații verzi, maluri de ape etc.

Lucrările sunt efectuate de S.C. CORAL IMPEX S.R.L în baza contractului  nr. 197.463/23.06.2017, privind delegarea gestiunii serviciilor de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare în municipiul Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite în aceaste activități sunt:

  • Pentru activitatea de DEZINSECȚIE: K-OTHRINE PROFI EC 250 – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți (inclusiv a speciei Aedes Albopictus, responsabilă pentru răspândirea virusului Zika) și VECTOBAC WG – produs insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflati în stadiul de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi si Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană
  • Pentru activitatea de TRATAMENTE FITOSANITARE: Dimilin 48 SC, Topsin 70 WDG, Nissorun 10 WP și/sau alte produse specifice, avizate de Ministerul Agriculturii.

Foto: ilustrativ

Anunțuri publicitare
loading...