Primaria Oradea reincepe, saptamana viitoare, razboiul cu tantarii
Informatii utile

Primaria Oradea reincepe, saptamana viitoare, razboiul cu tantarii

Primăria Oradea aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, în perioada 11.09.2017 – 18.09.2017 se vor desfășura lucrări de dezinsecție și tratamente fitosanitare pe raza spațiilor deschise de pe domeniul public al municipiului Oradea: parcuri, spații verzi, maluri de ape etc.

Lucrările sunt efectuate de S.C. CORAL IMPEX S.R.L în baza contractului  nr. 197.463/23.06.2017, privind delegarea gestiunii serviciilor de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare în municipiul Oradea.

Produsele ce urmează a fi folosite în aceaste activități sunt:

  • Pentru activitatea de DEZINSECȚIE: K-OTHRINE PROFI EC 250 – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți (inclusiv a speciei Aedes Albopictus, responsabilă pentru răspândirea virusului Zika) și VECTOBAC WG – produs insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflati în stadiul de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi si Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană
  • Pentru activitatea de TRATAMENTE FITOSANITARE: Dimilin 48 SC, Topsin 70 WDG, Nissorun 10 WP și/sau alte produse specifice, avizate de Ministerul Agriculturii.

Foto: ilustrativ

loading...